GRAND OPENING WACHA TEA TAMAN SUTERA UTAMA

Saturday, November 23, 2019

Assalamualaikum semua. 
Macam yang semua tahu sekarang ni musim bubble tea. Pergi mana-mana mesti akan nampak cafe yang jual bubble tea. Dan ada satu cafe yang jual bubble tea favourite aku iaitu Wacha Tea! 

Okay kena baca post ni sampai habis tau!  Sebab dipenghujungnya ada sesuatu menanti hihi. 
Baru baru ni Wacha Tea baru sahaja buka outlet di Taman Sutera Utama!  Wah, memang senang la nak pergi lepasni. 
Ini la antara orang-orang hebat yang menjayakan Wacha Tea ni. 

Kalau korang nak tahu selain bubble tea, Wacha Tea ni dia ada menu minuman yang bertemakan CHEESECAKE! 
Sumpah sedap tak tipu wehh. 
Tengok gambar air pun dah terliur kan?  Takkan nak tengok je?  Cepat pergi start kereta dan terus berdesup pergi Wacha Tea. Hehe. 
Nampak tak balang besar sebelah bro tu?  Okay ni nak habaq ni...
Bro ni dapat habiskan bubble tea dalam balang tu dalam masa 1 minit 49 saat je!
Gila tak gila?  
Agaknya bro ni bela saka kot hehe. 
Bro ni la pemenang challenge minum air bubble tea paling laju. 
Tengok la concept Wacha Tea ni. Tenang je sebab ada hiasan pokok pokok. Kalau lepak sini siapkan assignment mesti syok kan?  
'Hi Wacha Tea.. Boleh buka satu outlet kat Ipoh tak? ' 

Okay tadi kat atas katanya ada 'something' kan?  Agak agaknya apa ek?  





































Tadaaaa saja je nak belanja gambar dekat dinding Wacha ni hehe. Bye jumpa lagi. 
Assalamualaikum. 


You Might Also Like

2 comments

  1. eeee,,,masih terase kesedapan strawberry cheese cake diaa tuhhh.

    ReplyDelete
  2. tengok ayaq dia, terliurnya. heehhe

    ReplyDelete